2020

Astrid blog

Dit jaar is Cucina Casalinga 20 jaar Jong! Twintig jaar geleden alweer stapte ik de Kamer van Koophandel binnen om het bedrijf te registreren. Met de naïeve droom om iets tijdloos op te zetten en daarmee de liefde voor de Italiaanse eetcultuur door te geven. Vers uit Italië, in Nederland, waar de algemene gastronomische kennis niet was als die van nu. Pizza en lasagne waren de enige producten die men kende. Cucina heeft in de loop der jaren een voortdurende organische metamorfose doorgemaakt. Van cateringbedrijf naar winkel, naar pizza delivery en eenvoudige kook laboratorium, tot op bepaalde momenten ‘alle concepten’ tegelijk.

Nu, na al die jaren, heeft Cucina zichzelf ontwikkeld tot een fijn, ‘echt’ restaurant, waar nog steeds met alle liefde wordt gekookt, maar misschien met meer finesse. Althans, uitgeworsteld… die voortdurende metamorfose stopt waarschijnlijk nooit, maar ik ben blij dat ik mijn gasten en vrienden steeds met een glimlach de deur uit zie gaan. Zolang dat maar blijft.

Om dit te vieren zullen we in de loop van het jaar diverse activiteiten organiseren.
We houden jullie op de hoogte!
Hieronder alvast de eerste aankondiging:

Cosy Casalinga brunch

Sunday 23 february (from 13:00 untill 18:00)
More info will follow

Life begins at 20!

Giovanni & Team Casalinga