Catering

Wij hebben ook jarenlang ervaring met koken op locatie. Sterker nog: zo zijn we ooit begonnen.

Wat wij culinair doen in ons restaurant Cucina Casalinga, kunnen wij ook op locatie verzorgen.

kantoor catering
Wij kunnen op de werkplek voor een gezonde lunch en/of diner zorgdragen. Dat kan op regelmatige basis en uiteraard incidenteel.

Wat dacht je van een gezonde salade, rijk gevulde soepen, zalige toetjes en alles in samenspraak met jou, de klant, bedacht? Onze keukenbrigade maakt dagelijks authentiek Italiaanse gerechten in Amsterdam-Zuid en laat zich inspireren door de Mezzogiorno, het culinair zo rijke zuiden van Italië. De geweldige gastvrijheid en vrijgevigheid van die regio, de tradities, producten én vooral de keuken blijven ons inspireren om elke dag weer voor onze klanten én gasten te koken en te zorgen. Als je bij ons bijvoorbeeld een truffelmenu bestelt, dan gebruiken wij echte truffel en dat proef je! Dat geldt ook voor de huisgemaakte lasagne en onze desserts, zoals tiramisú en onze Torta Limone. Op deze manier blijven de authentieke Italiaanse ‘mama recepten’ in leven. Je kunt gerust zeggen dat wij traditioneel koken met hier en daar een twist toegevoegd vanuit het ‘nu’.

Business lunch bij Cucina Casalinga
Je kunt bij ons heel discreet, sfeervol lunchen in een karaktervolle omgeving en er staat een keukenbrigade voor je klaar die alle aandacht voor je heeft. Rijke, Italiaanse gerechten, begeleid door mooie Italiaanse wijnen zorgen voor de goede randvoorwaarden voor een goed gesprek in alle rust. Parkeren is bij ons geen enkel probleem: vaak heel makkelijk ‘voor de deur’ en sowieso in de AH parkeergarage aan het Stadionplein (eerste anderhalf uur gratis). Gasten, komende van buiten Amsterdam, zijn vanaf de ringweg zo bij je aan tafel.

Eten is weten
Ik kan hier hele verhalen ophangen, tegelijkertijd weet je pas wat wij culinair te bieden hebben als je onze gerechten geproefd hebt. Maak een afspraak met mij en ik zorg voor een kennismaking waarbij proeven centraal staat.

Tijdens een intakegesprek brengen wij de wensen van de klant in kaart en maken wij een duidelijke, transparante offerte. Je kunt ook ons restaurant in Amsterdam-Zuid afhuren op iedere dag van de week. Daarnaast nemen we ook de gehele productie uit handen: van het inhuren van tafels tot het boeken van locaties en eventueel artiesten. De hoeveelheid gasten is voor ons niet de uitdaging. Wij werken met duurzame producten, geweldige wijnen en betrokken personeel.

Meer weten? Zullen wij samen jouw idee uitwerken? Maak een afspraak met mij en dan gaan wij samen een culinair plan maken, uiteraard geheel vrijblijvend.

A presto!

Giovanni Carmelitano
06 2286 5930 of [email protected]

Image
Image

Wij hebben jarenlang ervaring met koken op locatie. Sterker nog: zo zijn we ooit begonnen

Image

Wij hebben ook jarenlang ervaring met koken op locatie. Sterker nog: zo zijn we ooit begonnen. Wat wij culinair doen in ons restaurant, kunnen wij ook op locatie verzorgen. Daarnaast nemen we ook de gehele productie uit handen: van het inhuren van tafels tot het boeken van locaties en eventueel artiesten. De hoeveelheid gasten is voor ons niet de uitdaging. Wij werken met duurzame producten, geweldige wijnen en betrokken personeel.

Meer weten? Maak een afspraak met mij.
A presto!
Giovanni Carmelitano

Wij hebben jarenlang ervaring met koken op locatie. Sterker nog: zo zijn we ooit begonnen

Image
Image