Pick up

Welkom in onze pick-up shop. Je kunt bij ons heerlijke authentiek Italiaanse gerechten bestellen. 

Dagelijks koken wij met bijzondere, dagverse ingrediënten uit de Italiaanse Mezzogiorno, het culinair zo rijke zuiden van Italië. De geweldige gastvrijheid en vrijgevigheid van die regio, de tradities, producten én vooral de keuken blijven ons inspireren om elke dag weer voor onze klanten te koken en te zorgen. Als je bij ons bijvoorbeeld een truffelmenu bestelt, dan gebruiken wij echte truffel en dat proef je!

Dat geldt ook voor de huisgemaakte lasagne, pasta’s en onze desserts, zoals tiramisú en onze Torta Limone. Op deze manier blijven de authentieke Italiaanse ‘mama recepten’ in leven. Onze chef maakt ook maandelijks ‘Gourmet menu’s’. Die hoef je vaak alleen nog maar even thuis op te warmen en dan staat er een authentieke Italiaanse maaltijd op tafel, met een beetje van jezelf eraan toegevoegd.

Duurzaam
'Iedereen' praat erover en het ook daadwerkelijk doen is een uitdaging. Het aanbieden van gescheiden afval is één ding, tegelijkertijd heeft het verpakken van onze gerechten ook de juiste, duurzame oplossing gekregen. Het door ons gebruikte verpakkingsmateriaal is gerecycled karton en breekt daardoor snel af in de natuur.

Ophalen
Van 15.00 t/m 18.00 uur (woensdag t/m zaterdag)

Wil je dat we bij jou op locatie komen koken? Stuur dan een mail naar don@casalinga.nl

A presto!
Team Casalinga

Ps. Je kunt met de auto makkelijk even bij ons voor de deur parkeren. Sommige gebruikte foto’s zijn puur ter illustratie.

Image
Gourmet menu (4-GANGEN)
Image
CHEF'S SELECTIE (4 PERSONEN)