Privacy statement

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Cucina Casalinga verzamelt en gebruikt en met welk doel we dat doen. Wij raden u aan deze pagina zorgvuldig te lezen. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 28 februari 2021.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

Waarom we gegevens nodig hebben
Cucina Casalinga verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het kunnen uitvoeren van onze dienstverlening
  • Uw reservering te kunnen verwerken
  • Uw te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Cucina Casalinga verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • Verder verwerken we IP adressen om er voor te zorgen dat onze websites goed functioneren en te beschermen tegen kwaadwillenden.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Cucina Casalinga behandelt uw Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Cucina Casalinga verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact en het reserveren via de website. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van reserveringen en administratie. Restaurant Cucina Casalinga verstrekt geen persoonsgegevens aan derden:

  • Klanten
  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Website bezoekers

  • Gegevens over uw activiteiten op onze websites
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens te verzamelen. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Als u er van overtuigt bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld van een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@casalinga.nl. Wij verwijderen dan de informatie.

Hoe lang we gegevens bewaren
Cucina Casalinga bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Dit om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld of waartoe wij verplicht worden volgens de wet.

Geautomatiseerde besluitvorming
Cucina Casalinga neemt geen geautomatiseerde besluiten over de persoonlijke levenssfeer.

Cookies en soortgelijke technieken
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. Via dit tekstbestand worden gegevens, soms persoonsgegevens, opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze (persoons)gegevens kunt u bij een later bezoek worden herkend.
JavaScripts en web beacons zijn voorbeelden van soortgelijke technieken, die samen met cookies zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen (JavaScripts), deze in kleine, eenvoudige tekstbestandjes kan opslaan (cookies) en vervolgens kan versturen (web beacons). Al deze technieken noemen we samen ‘cookies en soortgelijke technieken’ (verder: ‘cookies’).

Noodzakelijke cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te laten functioneren en kan niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze zijn noodzakelijk voor interactie of het opslaan van voorkeuren, zoals het instellen van uw privacy voorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. U kunt uw browser zo instellen dat deze cookies worden geblokkeerd of u hiervoor waarschuwen, maar sommige functionaliteiten van de site werken dan niet meer. Deze cookies bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie.

Advertentie cookies
Deze cookies kunnen worden ingesteld via onze site door reclame-bedrijven zoals Google. Ze kunnen worden gebruikt door deze bedrijven om een interesseprofiel op te stellen en u gerichte advertenties te tonen op andere sites. Deze interessegegevens zijn alleen gekoppeld aan uw browser en internetapparaat. Als uw dergelijke cookies niet toestaat krijgt u advertenties te zien die minder goed aansluiten op uw interesses.

Functionele en Analytische cookies
Cucina Casalinga gebruikt technische, functionele en analytische cookies. De cookies die wij hiervoor gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak.  U kunt zich afmelden voor cookies door de internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen hebben we de door de Autoriteit Persoonsgegevens voorgestelde maatregelen doorgevoerd in de instellingen van Google Analytics.

Voor meer informatie verwijzen we u naar Google Analytics en aanvullende informatie over de TOS (Terms Of Service) van Google Analytics.

Facebook pixel
Cucina Casalinga gebruikt de Facebook pixel en tracking cookies voor promotionele doeleinden. De gegevens die Facebook voor ons bijhoudt kunnen wij analyseren. De hiermee verzamelde (persoons)gegevens worden geanonimiseerd geanalyseerd en gebruikt voor het ontwikkelen van campagnes en doelgroepen om daarmee zo relevant mogelijke informatie en gepersonaliseerde berichten te tonen op de website, al dan niet van externe partijen. Wij krijgen van Facebook geen informatie over uw bezoek aan andere websites dan die van ons. Cucina Casalinga uitsluitend op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau data terug van Facebook. Facebook is zelf gerechtigd om de gegevens op een beveiligde manier door te geven aan derde partijen. Voor het plaatsen van de Facebook pixel vragen we u vooraf uitdrukkelijk om toestemming te geven, omdat hiermee uw internetgedrag over verschillende websites heen kan worden gevolgd (tracking). Op de (persoons)gegevens die door Facebook worden verzameld, is de privacyverklaring van Facebook van toepassing. Cucina Casalinga heeft daar geen invloed op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@casalinga.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we om uw pasfoto, paspoortnummer, de strook met nummers onderaan het paspoort en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Cucina Casalinga zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. U kunt ons ook bereiken via:

Casalinga.nl
Stadionweg 271
1076 NZ Amsterdam
020 679 1592