Benvenuto

De inspiratie van onze chefs komt uit de Mezzogiorno; het gebied ten zuiden van Rome en vooral Calabrië, Sicilië, Puglia en Campanië met Napels. Omdat wij geloven in duurzaamheid en ontzorgen, bieden wij menu's aan. Wij koken met uitsluitend Italiaanse en lokale producten.

4-gangen menu*

 vier creaties van onze chef 57.50

5-gangen menu* 

     vijf creaties van onze chef 69.50 

Je kunt als hoofdgerecht kiezen voor vis, vlees of vegetarisch

Wat kun je bij ons verwachten?
Onderstaande gerechten geven een indruk van wat wij de komende weken serveren. Er is geen garantie dat deze gerechten daadwerkelijk in huis zijn op het moment dat jij komt dineren. Je kunt wel aangeven of je een vegetarisch-, vlees- of visgerecht als hoofdgerecht geserveerd wilt hebben.

Menu

Augustus - september 2022

Wij serveren onderstaande gerechten in menuvorm
Antipasti

Antipasto misto vegetariano: fichi - burrata - melanzane grigliate - peperoni arrostiti - bruschetta di pane di Altamura - crema di ceci neri Calabresi
Gecombineerd vegetarisch voorgerecht: vijgen - gegrilde aubergine - ovengeroosterde paprika - bruschetta van Altamurabrood - crème van zwarte kikkererwten uit Calabrië

Primi

Pappardelle al sugo di capra
Huisgemaakte pappardelle met een saus van geitenvlees

Spaghetti di Gragnano: aglio - olio - peperoncini - bottarga Sarda di muggine
Spaghetti uit Gragnano (Napels): knoflook - olijfolie - pepertjes - geraspte, gedroogde kuit van grijze mul uit Sardinië 

Secondi

Braciola di maiale delle Colline Romagnole (Azienda Agricola Zavoli) - cotorni
Varkensrib van de Zavoli familie uit de Romagnola heuvels - bijgerechten

Involtini di spada alla messinese
Op de wijze van Messina opgerolde zwaardvisfilet met een saus van datterini-tomaatjes - Gaeta olijven - selderij - kappertjes

Parmigiana de Melanzane
Ovengebakken aubergine - tomaat - mozzarella - basilicum - parmezaanse kaas

Dolci

Torta di Capri alle mandorle e cioccolato
Taart zoals op Capri - amandel - chocola

Fragole con zabajone al limoncello
Aardbeien - sabayon - limoncello

___

La cucina utilizza ingredienti freschi, quindi l'esecuzione a volte può discostarsi dalla descrizione sopra.
De keuken gebruikt dagverse ingrediënten, waardoor de uitvoering weleens kan afwijken van bovenstaande omschrijving.

Bevande / dranken

Caffè e Té | Coffee and Tea | koffie en thee

Americano / espresso / espresso  decaffeinato / espresso doppio (5,50) | 3,50 
Cappuccino / caffè latte | 4,50
All teas by Senza - diverse kruidenthee van Senza | 4,50

Birre | beer | bier

Peroni Nastro Azzurro (5,1%), alla spina | 4,50
tapbier met lentegerst en Nostrano mais
draft beer with spring barley and Nostrano maize

Budels alcoholfree malt | 3,75
Alcoholvrij biologisch bier uit Limburg
Alcohol free organic beer from Limburg

Rurale Seta Special (5%), White | 6,00
Met bergamot en sinaasappelschil
With bergamot and orange peel

Mastio Tre Vescovi | 7,00
Een Italiaanse tripel met tonen van koriander, hop en kruiden, ongefilterd, niet gepasteuriseerd
An Italian triple with notes of coriander, hops and herbs, unfiltered, not pastorized

Bibite | softdrinks | frisdranken

Made Blue water naturel | sparkling - 100 cl  | 3,50
Fritz-kola | cola classic | classic and coke light | 3,50
Khol appelsap | appelsap uit de Dolomieten | apple juice from the mountains  | 4,00

Distillati & Liquori | Spirits & Liquers

Grappa Piemontese di Moscato of Nebbiolo (Distilleria Berta/ Fr.Grasso) | 9,50
Liquori Italiani (Sambuca, Averna, Montenegro, Amaretto) | 4,50
Distillati esteri (whisky, rum, vodka, brandy) | 9,50