Benvenuto

De inspiratie van onze chefs komt uit de Mezzogiorno; het gebied ten zuiden van Rome en vooral Calabrië, Sicilië, Puglia en Campanië met Napels.

Omdat wij geloven in duurzaamheid en ontzorgen, bieden wij menu's aan.
Wij koken met uitsluitend Italiaanse en lokale producten.

3-gangen vegetarisch menu

 drie creaties van onze chef € 47.50

4-gangen menu*

 vier creaties van onze chef 57.50

5-gangen menu* 

     vijf creaties van onze chef 69.50 

*Je kunt als hoofdgerecht kiezen voor vis of vlees

  Specialiteit van de dag 

Bijvoorbeeld: oesters | wilde dorade royal | bistecca Fiorentina | wilde kreeft (dagtarief)
Voor meer informatie en/of boekingen

A presto!
Team Casalinga

Menu van de week

 21 - 27  juni

3-gangen menu

Bistecca di zucca , fave e pecorino
Pompoensteak, tuinbonen en pecorino kaas

Fusillo Senatore Cappelli, ricotta, basilico,  peperoncino e polvere di porcini
Fusillo van Senatore Cappelli, ricotta, basilicum, chili en porcinipoeder

Sorbetto di anguria,  e scaglia di cioccolato
Watermeloensorbet en chocoladevlokken

4-gangen menu

Sarda ripiena, mousse di burrata e pomodoro secco
Gevulde sardientjes met burratamousse en gedroogde tomaat

Quaglia marinata alla calabrese (passito, uvetta e aceto rosso), crema di peperoni arrostiti, e piselli
Calabrische stijl gemarineerde kwartel (passito, rozijnen en rode azijn), crème van geroosterde paprika en erwten

Filetto di cinghiale marinato alla liquirizia, con verdure di stagione ripassata (aglio, olio e peperoncino)
In zoethout gemarineerde wildzwijnfilet met gesauteerde seizoensgroenten (knoflook, olie en pepperoncino)

Pesca caramellata, crumble di nocciola e gelato fatto in casa al gelso nero
Gekarameliseerde perzik, hazelnootcrumble en huisgemaakt ijs van zwarte moerbei

5-gangen menu

Carpaccio di manzo home made, con verdurine in agrodolce, mousse di parmiggiano e cipolle rosse
Huisgemaakte rundercarpaccio, met zoetzure groenten, parmezaanmousse en rode ui

Polpo rosticciato , composta di melenzana e melograno, dressing di limone e miele
Geroosterde octopus, compote van aubergine, granaatappel, citroen en honingdressing

Fregola, vongole, Carciofi e colatura d alici
Fregola, mosselen, artisjokken en ansjovissaus

Pesce spada del mediterraneo scottato, con finocchi, arancie e pesche
Aangebraden mediterrane zwaardvis, met venkel, sinaasappels en perziken

Zuppa inglese tradizionale
Traditionele trifle

Bevande / dranken

Caffè e Té | Coffee and Tea | koffie en thee

Americano / espresso / espresso  decaffeinato / espresso doppio (5,50) | 3,50 
Cappuccino / caffè latte | 4,50
All teas by Senza - diverse kruidenthee van Senza | 4,50

Birre | beer | bier

Peroni Nastro Azzurro (5,1%), alla spina | 4,50
tapbier met lentegerst en Nostrano mais
draft beer with spring barley and Nostrano maize

Budels alcoholfree malt | 3,75
Alcoholvrij biologisch bier uit Limburg
Alcohol free organic beer from Limburg

Rurale Seta Special (5%), White | 6,00
Met bergamot en sinaasappelschil
With bergamot and orange peel

Mastio Tre Vescovi | 7,00
Een Italiaanse tripel met tonen van koriander, hop en kruiden, ongefilterd, niet gepasteuriseerd
An Italian triple with notes of coriander, hops and herbs, unfiltered, not pastorized

Bibite | softdrinks | frisdranken

Made Blue water naturel | sparkling - 100 cl  | 3,50
Fritz-kola | cola classic | classic and coke light | 3,50
Khol appelsap | appelsap uit de Dolomieten | apple juice from the mountains  | 4,00

Distillati & Liquori | Spirits & Liquers

Grappa Piemontese di Moscato of Nebbiolo (Distilleria Berta/ Fr.Grasso) | 9,50
Liquori Italiani (Sambuca, Averna, Montenegro, Amaretto) | 4,50
Distillati esteri (whisky, rum, vodka, brandy) | 9,50