FEESTELIJKE  EINDEJAARS  MENUS

Voor de laatste maanden van dit jaar heeft Cucina Casalinga een paar bijzondere menu aanbiedingen voor u. Enerzijds gaan wij de gehele novembermaand, in samenwerking met van Raalten Import, een epicurisch menu rondom de witte, zeldzame Aqualagna truffel (tartufo magnatum picco) van Marini Azzolini Tartufi organiseren. Anderzijds is er in de maand december de mogelijkheid om, naast onze zojuist gelanceerde herfstkaart, een aantal bijzondere feestelijke gerechten uit de Mezzogiorno te proeven. Dit kan zowel tijdens de lunch als het diner, waarbij u ook het gehele restaurant, vanaf 18 tot maximaal 30 gasten, kunt afhuren.

white Aqualagna truffle

Menu Tartufo

Antipasto misto invernale:

 Prosciutto crudo ‘Suino nero dei Nebrodi’ Macelleria Lapaisana DOP

Sicilaanse rauwe ham uit het Nebrodi gebergte van het ras Suini Nero

Sicilian prosciutto crudo from the Suino nero dei Nebrodi breed

Funghi porcini prezzemolo aglio limone

Eekhoorntjesbrood met platte peterselie, knoflook en citroen

Boletus edulis with flat parsley, garlic and lemon

Crudo di capesante con pistacchio di Bronte e arance Tarocco

Carpaccio van St. Jacobschelpen met Bronte pistache en Tarocco bloedsinaasappel

Carpaccio of scallops with pistachio from Bronte and tarocco blood orange

 ***

Crudo di vitello organico con tartufo bianco

Steak tartare van biologisch moerkalf met geschaafde witte truffel

Steak tartare of organic veal with white truffle

***

Risotto Carnaroli Riserva San Massimo con tartufo bianco

Risotto Carnaroli Riserva San Massimo met witte truffel

Risotto Carnaroli Riserva San Massimo with white truffle

 ***

Cappone con salsa d’agresto o Filetto di San Pietro con cardoncelli

Kapoenborst met een salsa d’agresto of filet van Zonnevis met koningsboleet

Capon breast with salsa d’agresto or filet of John Dory with king oyster mushroom

 ***

Formaggi del Mezzogiorno con pane carasau e mostarda senapate

Onze selectie van bijzondere Zuid-Italiaanse kazen met Sardijns brood en kweepeergelei

Our selection of special Southern-Italian Cheese served with pane carasau and quince jelly

 ***

Pannettone tostato con crema zabaglione

Gegrilde pannetone met romige sabayon

Grilled pannetone with a creamy custard sauce

 

PREZZI / PRIJZEN / PRICE

Lunch en dinermenu 3-gangen vanaf 50,00, 4-gangen vanaf 65,00 en 5-gangen 75,00

Supplement witte Aqualagna truffel 30,00 euro per gang.

Lunch and dinnermenu 3-courses from 50,00, 4-courses from 65,00 and 5-courses 75,00

Supplement white Aqualagna truffle 30,00 per course.

Bijpassende wijnen vanaf 25,00 tot 75,00 euro (en veel meer) per couvert; zie daarvoor onze uitgebreide geheel Italiaanse wijnlijst.

Matching wines per person from 25,00 to 75,00 euro (and far more); please see our on-line, extensive full Italian wine list.

 

INFORMATIE

Voor meer informatie: info@casalinga.nl of bel +31206791592 en vraag naar Marcel van Wolferen (ook via +31650663314)

For more information: info@casalinga.nl or call +31206791592 or ask for Marcel van Wolferen (also available at +31650663314)